Madonna: Bøller stormede scenen
Madonnas show varede tre kvarter, men kostede angiveligt i omegnen af 2000 danske kroner. Nu siger superstjernen, at det ikke var vrede fans, der stormede scenen efter showet. Foto: Colourbox
I virkeligheden var det slet ikke fans, der gik amok ved Madonnas koncert i Paris, siger sangerinden.

Det var ikke Madonnas fans, der gik amok og kastede flasker mod scenen i utilfredshed over sangerindens koncert i Paris i torsdags.

Det mener sangerinden i hvert fald selv. Og at medierne har rapporteret, at hendes fans skulle have været sure efter den kun 45 minutter lange seance, som de havde betalt kassen for at se, er ifølge Madonna slet ikke sandt.

På sin hjemmeside tager sangerinden til genmæle, og her skriver hun, at det ikke var fans, men folk, der lod som om de var fans, der stormede scenen.

- At spille på Olympia var et magisk øjeblik for mig, og det var helt fantastisk at spille et specielt show for mine fans og at være så tæt på dem.

- Desværre skete der det, at nogle bøller, der ikke var mine fans, stormede scenen, efter jeg var gået. De lod som om de var vrede fans og begyndte at kaste med plastikflasker, skriver hun.

- Medierne har kun fokuseret på dette, og ikke på den glade aften. Men intet kan ødelægge denne specielle aften for mig og mine fans. Når jeg kiggede ud over publikum, smilede alle. Jeg ser frem til at gøre det igen, siger sangerinden.

Billetterne til showet, der altså kun varede tre kvarter, kostede angiveligt i omegnen af 2000 danske kroner.