Madeleine bestilt af pædofile?
En gruppe pædofile kan have betalt for bortførelsen af Madeleine McCann AP
Britisk politi havde oplysninger om, at den 4-årige Madeleine McCann var blevet købt af en gruppe pædofile i Belgien. Det viser nyligt frigjorte dokumenter i sagen. Portugisisk politi fulgte aldrig op på sporet.

Madeleine McCann kan være blevet bortført for at blive solgt til en gruppe pædofile i Belgien, viser papirer i sagen, som avisen Daily Mail har fået fat i.

Papirerne viser, at britisk politi tidligere i år fik informationer om, at en belgisk pædofilring 'bestilte' en lille pige tre dage før Madeleine blev bortført i den portugisiske ferieby Praia da Luz.

- Nogen tilknyttet til denne gruppe så Madeleine, tog et billede af hende og sendte det til Belgien, står der i rapporten, som britisk politi sendte til deres kolleger i Portugal.

Men selvom oplysningerne nåede de portugisiske betjente, som sad med sagen 4. marts i år, gjorde myndighederne aldrig noget for at tjekke dem.

Oplysningerne om det britiske tip er kommet frem, efter portugisisk politi har åbnet sagens akter for offentligheden. Det er sket, efter politiet stoppede efterforskningen 21. juli i år.

faktaboks
via Listen To News