Mad Men-darling: Mine bryster er for store
Man kan godt forstå, det kan være lidt svært at finde en rummelig badedragt, hvor der er plads til begge Christina Hendricks store fortrin. Foto: Scanpix, Reuters, Jason Redmond
Christina Hendricks der er kendt for sine kurver, fortæller i interview, at hun ikke kan finde en badedragt, hvor hende bryster kan være.

Det er ikke altid nemt ikke at være en lille størrelse i Hollywood. Og det kan også være svært at finde det rette outfit. Det kan Mad Men-stjernen Christina Hendricks tale med om. Den kurvede skønhed fortæller i juli-udgaven af magasinet Lucky, at hun ikke kan finde en badedragt, hvor hendes bryster kan være i. Det skriver Us.magazine.com.

"Det er virkelig svært at finde en badedragt, hvis du har bryster. De bliver enten mast, eller også er der slet ingen støtte."
Siger den rødhårede skønhed til Lucky Magazine.

Men det er ikke kun svømmetøjet, det er svært at shoppe for den rødhårede skuespillerinde.

"Jeg er nødt til at være forsigtig med mine proportioner og bare klæde mig helt simpelt. Det fungerer for mig at have noget på, der viser min talje."

Og når hun skal på den røde løber, henter 36-årige Hendricks da også ofte hjælp fra en af de helt store, nemlig Vivienne Westwood.

"Jeg er vild med Vivienne Westwood og det drama, hun skaber.

Tv-serien Mad Men kører på fjerde sæson, som havde premiere i USA sidste sommer. Christina Hendricks medvirkede også i Nicolas Winding Refns film 'Drive', der vandt instruktørprisen på årets Cannes Festival.

lde: Us.magazine.com.