Macaulay Culkins far er bekymret
Det er ikke kun medierne, der spekulerer i, hvad der sker med Macaulay Culkin. Også hans familie er bekymret.

I sidste uge afkræftede Macaulay Culkins talsmand alle rygter om, at stjernen skulle være langt ude i et stofmisbrug, der kostede ham tusindvis af kroner hver måned.

Men det til trods er hans familie stadig voldsomt bekymrede for ham. Og de er heller ikke sikre på, at talsmanden har ret.

Hans far, Kit, og stedmor, Jeanette Krylowski, som han ikke har set i mange år, siger til avisen The Sun, at de er alvorligt bange for, at han tager narkotika.

Deres frygt er blevet bekræftet af et billede af skuespilleren, hvor han er afmagret og ser meget usund ud.

- Kit har set billedet. Men han kan ikke tale om det. Han kan ikke, fordi det gør for ondt. Selvfølgelig er han bekymret, det er han virkelig, siger stedmoren.

- Da jeg så billederne, tænkte jeg "åh nej, det er ikke godt. Enten er han ved at dø af en eller anden sygdom, eller også er han ude i et voldsomt stofmisbrug", siger hun.

- Vi hører, at han benægter rygterne, men han ligner én, der er på stoffer. Han ser forfærdelig ud, siger Jeanette Krylowski.

Skuespilleren, der er kendt fra Alene Hjemme-filmene, blev uenige med sine forældre om nogle økonomiske spørgsmål og bad derfor i en ung alder om at få dem afskåret fra at styre hans penge.

Det betød, at de blev uvenner, og skuespilleren stoppede ifølge femalefirst.co.uk med at se sin far.

/ritzau/