Målmager Santin vil også vinde i Frankrig
Cesar Santin vil overraske Lille med en scoring i returkampen, og så vil franskmændene være i problemer.

Med 1-0-sejren over Lille i Parken, kan FC København i princippet tillade sig at tabe 1-2 i returkampen i næste uge og alligevel nå gruppespillet.

Men matchvinderen fra tirsdagens triumf, Cesar Santin, mener, hans hold skal gå på banen for at vinde i Frankrig næste onsdag.

- Vi er nødt til at spille for at vinde dernede. Vi skal gå efter at score mål, og hvis vi gør det, så er de i store problemer, siger den 31-årige brasilianer, der henviser til, at blot én FCK-scoring tvinger Lille til at skulle lave tre mål for at gå videre.

Sammen med målmand Johan Wiland blev Santin aftenens FCK-helt, da han syv minutter før pausen pandede bolden ind bag den franske målmand.

- Det var et godt indlæg fra Lars Jacobsen. Jeg er selvfølgelig glad for målet, men vi ved, at det bliver svært dernede, siger Santin, der mener, der var stor forskel på hjemmeholdets første og anden halvleg.

- Vi spillede virkelig godt i første halvleg, men efter pausen stoppede vi med at spille. De er et godt hold, og de begyndte at spille lidt hurtigere, men jeg ved ikke, hvorfor vi gjorde det. I første halvleg havde vi jo bolden meget mere end dem, siger Cesar Santin.

Returkampen spilles i Lille på onsdag i næste uge. Hvis FC København klarer sig videre til Champions League, vil det være første gang, at to danske hold er klar til gruppespillet.

FC Nordsjælland er som danske mestre direkte kvalificeret.

/ritzau/

via Listen To News