Målmager Cornelius: En af mine bedre kampe
FC Københavns unge angriber Andreas Cornelius bliver en bedre og bedre makker til César Santin.

Egentlig skulle han bare have været det unge talent, der skulle vænne sig til superligahårdheden og have nogle spilleminutter hist og her.

Men da FC København søndag aften slog AGF med 3-0, var angriberen Andreas Cornelius for tredje kamp i træk i københavnernes startopstilling.

Og med et flot langskudsmål og et tilkæmpet straffespark viste den 19-årige forward stort potentiale i en FCK-offensiv, der endnu ikke lider under savnet af den afhændede stjerne Dame N'Doye.

- Jeg synes, min indsats var god. Jeg var involveret, var med i en masse chancer og scorede et godt mål, siger Andreas Cornelius, der i foråret spillede sine første 28 minutters superligafodbold.

- Nu har jeg jo spillet tre kampe på næsten fuld tid, så jeg begynder at føle, jeg er en vigtig del af holdet. Man er jo ikke fast, det er kun den sidste præstation, der afgør det, lyder det fra Cornelius, der holdt konkurrenten Mustafa Abdellaoue på bænken.

Som holdkammeraterne havde han før pausen svært ved at slippe fri af AGF's imponerende stramme forsvarskæder.

Men så snart angrebskollegaen César Santin kort efter pausen havde bragt hjemmeholdet foran, begyndte det at rulle for FCK og holdets unge angrebskomet, som spillede en fornem anden halvleg.

- Det kan godt være, at det var en af mine bedste kampe for FC København. I anden halvleg blev der en masse plads. Jeg kunne få bolden og heldigvis gøre noget fornuftigt med den. Så jo, det var en af mine bedre kampe, vurderer Andreas Cornelius.

/ritzau/