Lykkelig Pelle Hvenegaard: "Vi har ingen indtægt"
Pelle Hvenegaards og Caroline Gullacksens liv er vendt på hovedet efter de har adopteret datteren Zoe Ukhona. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Vi er endelig kommet i havn, siger bogaktuelle Pelle Hvenegaard om hans og hustruen Caroline Gullacksens liv som forældre.

I den 42-årige tv-kendis Pelle Hvenegaards liv er der stort set kun én ting: Datteren Zoe Ukhona.

Det fortæller han i et interview med Alt for Damerne.

Det er således slut med et liv i sus og dus, med berømmelse og anerkendelse - og så er der blevet længere mellem de røde løbere og pengene.

- Ukhona er opfyldelsen af drømmen. Vi lever nu det liv, vi gerne vil. Vi har fået en kæmpe, kæmpe lykke og glæde ved at have hende og blive forældre - vi prioriterer det højt, siger han Alt for Damerne.

Pelle Hvenegaard er netop nu aktuel med bogen "Kære Zoe Ukhona", og her fortæller han blandt andet om da han og hustruen, Caroline Gullacksen, efter lang ventetid i september 2016 blev forældre til den ni måneder gamle Zoe Ukhona fra Sydafrika.

På det godt halvandet år der er gået siden, har Zoe Ukhona ikke kun stjålet deres hjerter, men også vendt op og ned på deres liv.

Det betyder også, at indtægterne længe har været små:

- Caroline endte med at sige sit job op, fordi hun ikke kunne få forlænget sin barselsorlov, jeg har stort set ikke arbejdet siden maj sidste år, vi har ingen indtægt, men suger bare fra kassekredit. Vi har overvejet at sælge bilen. Det er nogle andre ting, der er blevet vigtige, og det er jeg kun glad for. Vi er endelig kommet i havn, siger Pelle Hvenegaard til Alt for Damerne.