Lykkelig Madonna: Bedste dag nogensinde
Madonna fejrede sin 57-års fødselsdag med et brag
Madonna kunne fejre sin 57 års fødselsdag i weekenden. Her ses hun ved en gallafest på The Metropolitan Museum of Art.
Madonna kunne fejre sin 57 års fødselsdag i weekenden. Her ses hun ved en gallafest på The Metropolitan Museum of Art. Foto: Evan Agostini/EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Man skulle tro, at hver dag er en fest, hvis man hedder Madonna. Det er muligvis også sandt, men der er alligevel en dag, som har overgået de andre. Søndag fyldte Madonna nemlig 57 år, og det blev fejret med et brag.

- Bedste fødselsdag nogensinde! skriver sangerinden entusiastisk på Instagram efterfulgt af et hav af ikoner som hjerter, champagneglas, festfyrværkeri og kyssemunde.

Den legendariske sangerinde, som egentlig hedder Madonna Louise Ciccone, har bestemt ikke sat farten ned, og hun har holdt sit navn varmt lige siden sit debutalbum i 1983 og hitsinglen "Like a Virgin" i 1984. På Instagram demonstrerede hun da også, at der stadig er fuld fart på.

- Hvis vi skulle blive væk, skriver Madonna til et billede af en bar fuld af flasker og bogstavet M dekoreret med lysende pærer.

Tidligere på ugen var det Madonna og Guy Ritchies fælles søn, Rocco Ritchie, som kunne fejre sin 15-års fødselsdag. Her var det fraskilte par sammen om at fejre deres søn med kage og fællessang.

Madonna og filminstruktøren Guy Ritchie blev skilt i 2008. Tidligere har Madonna været gift med skuespilleren Sean Penn.

Se Madonna give den gas her

Og her

Se baren her

Og fejringen af hendes søn her

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.