Lykkelig DR-vært: Vi skal have en lille dreng
45-årige Anne Glad og kæresten, 32-årige Kim Vagn Wagner, skal have en dreng. Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR
”Kender du typen?”-værten Anne Glad har lagt planer for familielivet efter fødslen.

Tv-værten og livsstilseksperten Anne Glad er glad.

Sammen med sin 32-årige kæreste, musikeren Kim Vagn Wagner, venter hun sig, og nu afslører hun overfor Billed-Bladet kønnet på barnet.

- Vi får en lille dreng. Han sparker på livet løs hver eneste dag, og det er så hyggeligt at kunne mærke, fortæller Anne Glad til ugebladet.

Det er Anne Glads første barn og forældrerollen er endnu lidt abstrakt for den 45-årige tv-vært, men der er planer for, hvordan hverdagen kan skrues sammen for den lille familie.

- Når jeg skal på optagelser til ”Kender du typen?” til efteråret, tager både Kim og baby med. Og når Kim skal spille koncert, tager jeg med – eller bliver hjemme med baby, alt efter hvordan det passer, forklarer Anne Glad til Billed-Bladet.

For et par måneder siden fortalte hun til BT, at hun var overrasket over, hvordan sundhedssystemet havde taget imod hende og graviditeten:

- Der går virkelig panik i systemet, når der kommer en 44-årig kvinde ind, som er gravid. Jeg kender udmærket sammenhængen mellem alder og risikoberegningen for, at fosteret fejler noget. Den stiger nærmest eksponentielt. Men det føles lidt som om, at når du er 44 år, så er der indbygget i systemet, at der højst sandsynligt er noget galt. Og det er sgu lidt irriterende - for der er også højere risiko forbundet med en ældre far. Det er bare nogle andre kromosomudfordringer, sagde Anne Glad.