Se Eva Kjers stikpille til Konservative: Lunde Larsen får megafon
- Brug den, så du er sikker på, at alle i lokalet har hørt, hvad du siger, lød det fra Eva Kjer om gaven til sin efterfølger.. Foto: Scanpix arkiv
Esben Lunde Larsen (V) fik et godt råd med på vejen af afgående miljø- og fødevareminister Eva Kjer hansen (V), da han i dag fik overdraget nøglerne til ministeriet.

Esben Lunde Larsen (V) fik et godt råd med på vejen af afgående miljø- og fødevareminister Eva Kjer hansen (V), da han i dag fik overdraget nøglerne til ministeriet.  

Rådet fulgte med Eva Kjer Hansens gave til sin arvtager - en megafon: 

- Brug den, så du er sikker på, at alle i lokalet har hørt, hvad du siger, lød det fra Eva Kjer, ifølge Ritzau. 

På den måde fik Eva Kjer Hansen sendt en stik-pille til De Konservative og rød blok, som hun ikke mener har hørt ordentligt efter, når beregningerne fra landbrugspakken er blevet gennemgået i forhandlingerne.

Eva Kjær Hansen havde fundet det brede smil frem på trods af de for hende ærgerlige omstændigheder. Foto: Scanpix 

De Konservatives landbrugsordfører, Rasmus Jarlov, reagerede hurtigt på twitter med et svar til Eva Kjer Hansen.

- Beder til at ny minister forstår, det ikke er nok at råbe højt, men at der også skal råbes sandt. Held og lykke, skrev Jarlov, som var en af hovedkræfterne bag Eva Kjer Hansens afgang

Hvorvidt Eva Kjer Hansen føler sig retfærdigt behandlet af støttepartiet, vil hun ikke kommentere. På samme vis nægter hun at svare på, om Lars Løkke Rasmussen beordrede hendes afgang, skriver Ritzau. 

Ministerrokaden kommer efter den megen kritik af Eva Kjer Hansen i forbindelse med den nye landbrugspakke. 

Statsminister Lars Løkke Rasmussen meddelte mandag over middag, at det bliver Esben Lunde Larsen, som skal overtage Eva Kjer Hansens taburet. Det betyder samtidig at Ulla Tørnæs (V) bliver kaldt hjem fra Bruxelles for at overtage taburetten i Uddannelses- og forskningsministeriet efter Esben Lunde Larsen.

Esben Lunde Larsen kunne indtil i dag kalde sig uddannelses- og forskningsminister. I dag blev den titel ændret til miljø- og fødevareminister. Foto: Scanpix 

via Listen To News