Lukker din lokale Fakta? Se listen her
Der er blevet sat navn på 26 Fakta-butikker, der skal lukke. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix Ritzau/arkiv
Det er primært en række mindre Fakta-butikker, der kommer til at lukke.

I dag meldte Fakta ud, at 47 butikker vil lukke landet over for at dække et trecifret millionunderskud i Coop-koncernen.

Hvilke butikker, der lukker, meldes først officielt ud på mandag. Men en række lokale medier har alligevel fundet ud af, hvor en række butikker lukker.

Ifølge SN.dk lukker Fakta følgende butikker i Region Sjælland: Fakta på Hvedevænget og Skallegårdsvej i Næstved. Derudover lukker Fakta-butikker i Jyderup (Holbæk Kommune), Præstø, Store Heddinge (Stevns) og Greve Midtby. Derudover skriver SN.dk, at Fakta i Nivå Stationscenter, Fakta i Allerød på Allerød stationsvej og Fakta Q i Espergærde på Kofod Anchers Vej skal lukke.

Ifølge Skive Folkeblad lukker butikken i Vinderup.

Ifølge Dagbladet Holstebro-Struer lukker butikken i Holmegade, samt butikken i Ulfborg.

Ifølge JydskeVestkysten lukker butikken i Billund.

På Fyn kommer det ifølge Fyens Stiftstidende til at gøre rigtig ondt. Her kommer hele seks butikker til at lukke. Det handler om butikkerne i Kerteminde, Søndersø, Bogense, Rosengårdcentret, Dalumvej og Tingvallevej.

I landets næststørste by, Aarhus, kommer to butikker til at lukke ifølge Århus Stiftstidende. Det omhandler butikkerne i Egå og Guldsmedgade. 

Ifølge Horsens Folkeblad skal butikken i Juelsminde lukke.

Heller ikke nordjylland går ram forbi. To butikker skal lukke i Aalborg: Det er butikkerne på Vesterbro og i Sjællandsgade. Derudover skal butikken i Sindal og den i Skagen lukke. Det skriver Nordjyske.