Lukas Graham imponerer igen i USA
Lukas Graham er i fuld gang med at promovere bandets musik i USA. Foto: HENRIK DAUGAARD JENS/POLFOTO
Det danske band Lukas Graham fyrede den af i endnu et amerikansk talkshow, da de onsdag aften optrådte i "Late Night" med Seth Meyers.

Det ser ud til, at det danske band Lukas Graham er ved at få et godt tag i de amerikanske musikelskere.

Onsdag aften optrådte hitbandet i det amerikanske talkshow "Late Night" med Seth Meyers bag roret, og den danske gruppe fik en fin præsentation af værten, inden de gik på scenen.

- Dagens musikgæst har hurtigt skabt et navn for sig selv i USA. Her er han for at optræde med gennembrudssangen "7 Years", sagde Seth Meyers.

Efterfølgende blev Lukas Graham mødt af et bifald fra tilskuerne, og på de sociale medier er beskederne tikket ind.

- Fortsæt det gode arbejde. Jeg synes, at det er fedt, at du rent faktisk siger noget med din musik, skriver en canadisk Twitter-bruger.

- Wow!! Ord kan ikke beskrive det. Det rammer min sjæl, skriver en amerikansk Facebook-bruger om det danske band.

Det er ikke første gang, at bandet, der har Lukas Graham Forchhammer som forsanger, optræder i et talkshow i USA. I december optrådte de med sangen "7 Years" i talkshowet "Conan", der har den rødhårede komiker Conan O'Brien som vært.

Efterfølgende høstede bandet store roser, men flere kommenterede også på forsangerens påklædning, der bestod af en hvid T-shirt og røde shorts.

Det var der lavet om på denne gang, og Lukas Graham Forchhammer optrådte på scenen iført jeans og en sweatshirt.

Talkshowet "Late Night" bliver vist lige efter det mest populære amerikanske talkshow "The Tonight Show" med Jimmy Fallon.

Du kan se bandets optræden lige her: http://www.nbc.com/late-night-with-seth-meyers/video/lukas-graham-performance-7-years/2975915?onid=146956#vc146956=2

/ritzau/FOKUS