Longoria indgår forlig med bilist
Sagen om Hollywood-stjernens trafikulykke er droppet. Longoria og bilisten har nu indgået forlig.

Desperate Housewives-stjernen Eva Longoria bankede i 2010 sin BMW ind i Roman Gasparyans bil, mens han ventede på grønt lys i et lyskryds på Hollywood Boulevard. Den torpederede bilist valgte straks at lægge sag an mod Longoria.

Men nu har skuespillerinden og Gasparyan indgået et forlig. Det skriver websitet TMZ.com, der dog endnu ikke ved, hvad Longoria og Gasparyans aftale indeholder.

Gasparyan udtalte efterfølgende, at sammenstødet havde pådraget ham fysiske og mentale skader. Gasparyan hævdede desuden, at Hollywood-kendissen havde røde og blodsprængte øjne efter ulykken.

- Der er absolut intet hold i disse påstande, og indikationer på det modsatte er falske og usande, har Eva Longoria udtalte igennem sin talsmand.

Det var Eva Longorias daværende ægtefælle, NBA-stjernen Tony Parker, der var registreret som bilens officielle ejer. Men han var dog ikke involveret i ulykken.

Skuespillerinden blev i 2006 nomineret til en Golden Globe for sin rolle som forstads-rappenskralden Gabrielle Solis i Desperate Housewives.

/ritzau/