Løverne meldte sig ind i Royal League
FC København var tilbage i noget, der lignede stærkeste opstilling til Royal League kampen mod Hammarby, og det resulterede i en 2-1 sejr. Dermed lever løverne stadig i den royale turnering.

FC Københavns sidste kamp i år endte, som langt størstedelen af deres kampe i 2006, med en sejr til københavnerne, da det blev til en 2-1 sejr mod svenske Hammarby.

FC København stillede for første gang i dette års Royal League i noget der mindede om stærkeste opstilling, dog med Jesper Grønkjær, Lars Jacobsen og Michael Silberbauer på bænken, og de var klart bedst i de første 45 minutter.

Modstanderen fra Hammarby havde ikke noget at byde på frem af banen, og efter et kvarter gjorde Marcus Allbäck det onde ved sine svenske landsmænd, da han fuldt fortjent bragte FCK foran 1-0. Det virkede som om, at FC København havde fuldt kontrol over kampen, uden de egentlig spillede sig helt ud.

Hammarby kom dog bedre med i løbet af halvlegen, men et minut før pauseteen viste Atiba Hutchinson, hvorfor FC København i øjeblikket er Nordens bedste klubhold. Han afsluttede et mønsterangreb ved fra venstre side af feltet at sparke bolden over i det lang målhjørne, og dermed kunne københavnerne gå i omklædningsrummet foran 2-0.

Den føring var aldrig i fare i anden halvleg, selv om Hammarby kom væsentligt længere frem på banen. Det blev dog aldrig til andet end halve chancer, før i overtiden, hvor Haris Laitinen fik reduceret til 2-1 på en chanceløs Jesper Christiansen. Den danske keeper havde i det hele taget en forholdsvis stille dag på kontoret, og de sidste 45 minutter blev en kedelig omgang. FC København-spillerne virkede tilfredse med de 2-0, og så vist egentlig bare frem til at få en velfortjent vinterferie. Den kan de så holde med bevidstheden om, at de med søndagens Royal League-sejr, har gode muligheder for at avancere i den royale turnering, når den genoptages efter vinterpausen.