Lössl er træt af at være det sorte får
FC Midtjyllands målmand forærede Silkeborg et mål og dermed et point, da de to hold spillede 1-1 i Herning.

FC Midtjyllands målmand Jonas Lössl bragte sig selv i uheldig fokus i anden halvleg, da midtjyderne søndag måtte nøjes med 1-1 mod bundholdet Silkeborg.

Den unge sidste skanse lavede et gevaldigt drop, da han ikke sparkede en bold væk, men i stedet ventede på, at den skulle trille ind til ham i feltet. Dermed kunne Marvin Pourié smutte imellem og udligne til 1-1

- Det var sgu ikke så godt. Jeg kostede os to point i dag. Jeg mistimede fuldstændig tilbageafleveringen. Jeg troede, jeg kunne tage den med ind i feltet. Jeg troede, den kom hurtigere.

- Jeg havde generelt problemer med at vurdere, hvor hurtigt boldene kom i dag. Det var også derfor, jeg kom lidt for sent i den situation med Ritter, siger Jonas Lössl til TV 2 Sport.

Lössl henviser til situationen kort før tid, hvor han udenfor feltet traf Silkeborgs Nicolai Ritter i hovedet med noget, der lignede et karatespark. Da var målmanden heldig med at slippe med det gule kort.

Det ville have kronet en skidt dag for FCM's målmand, hvis han var blevet smidt ud.

- Vi kan ikke bruge det uafgjorte resultat til en skid. Vi skulle have vundet, og vi var det bedste hold. Det er træls at stå her og være det sorte får, lyder det fra Jonas Lössl.

/ritzau/