Lodberg stopper som aktiv og bliver fuldtidsassistent
Fodboldspilleren Niels Lodberg lægger støvlerne på hylden og helliger sig rollen som assistenttræner i Horsens
Niels Lodberg, her i kamp for Sønderjyske, bliver fuldtidsassistent i AC Horsens (arkivfoto).
Niels Lodberg, her i kamp for Sønderjyske, bliver fuldtidsassistent i AC Horsens (arkivfoto). Foto: GREGERS TYCHO/POLFOTO

I sommer tog forsvarsspilleren Niels Lodberg turen tilbage fra Sønderjyske til sin tidligere klub AC Horsens for at blive spillende assistenttræner under cheftræner Bo Henriksen.

Nu sletter Lodberg "spillende" fra stillingsbetegnelsen for i stedet at hellige sig arbejdet som assistent på fuldtid.

- Jeg har overvejet situationen et stykke tid og vendt det med min familie og selvfølgelig også med Bo Henriksen, siger Lodberg til klubbens hjemmeside.

- Jeg er rigtig glad og stolt over det, jeg har opnået i min aktive tid som spiller, men jeg kan mærke, det er det rigtige tidspunkt for mig at stoppe den aktive karriere nu.

Lodberg spillede i otte sæsoner for Horsens fra 2004 til 2012, inden han søgte nye udfordringer i Sønderjyske i Alka Superligaen.

Det blev til tre år i Sønderjylland, inden han i sommer vendte tilbage til Horsens, og cheftræneren er glad for at kunne fortsætte samarbejdet med Niels Lodberg.

- Han har bibragt utrolig meget til klubben og har været uvurderlig i vores flotte efterår og hele den genopbygning, vi er i gang med i klubben, siger Bo Henriksen til hjemmesiden.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.