Liverpool vil holde på millionflop
Brendan Rodgers kalder det "en frækhed", at Newcastle forsøger at leje Andy Carroll i Liverpool.

Liverpool-manager Brendan Rodgers vil alligevel ikke udleje angriberen Andy Carroll, selv om den lange hovedstødsekspert har svært ved at tilspille sig en plads i startopstillingen.

Tidligere på sommeren har den nordirske manager ellers åbnet for muligheden, hvis "det kan gavne klubben på lang sigt".

Men nu siger Rodgers, at han ville være et fjols, hvis han lod Andy Carroll forlade Anfield på en lejeaftale.

- Der er absolut ingen chance for det, og da slet ikke til Newcastle, siger Rodgers ifølge The Guardian til rygterne om, at den nordengelske klub gerne vil låne den angriber, klubben solgte til Liverpool for et beløb svarende til 330 millioner danske kroner for halvandet år siden.

- Newcastle fik 35 millioner pund for ham sidste år. Bare det at de overvejer, at de kan låne ham, er lidt af en frækhed.

Den nye Liverpool-manager forklarer, at Andy Carroll må blive i klubben, så længe der ikke er fundet en eventuel erstatning.

- Jeg har brug for minimum tre angribere. Når transfervinduet lukker, er der ikke mere at gøre før januar.

- Jeg ville være et fjols, hvis jeg så meget som overvejede at lade Andy Carroll gå uden at have en anden spiller, lyder det fra Brendan Rodgers.

Han har, ud over Carroll, også Luis Suárez og Fabio Borini i truppen. Liverpool spiller torsdag aften første playoff-kamp til Europa League på udebane i Edinburgh mod Hearts.

/ritzau/