Liverpool vandt tredjepladsen
Med en overbevisende 3-0-sejr over Bolton erobrede Liverpool tredjepladsen i Premier League fra netop Bolton.

Det skal næsten ses, før man tror det. Liverpool blev sendt på sejrskurs i kampen om tredjepladsen mod Bolton på et fornemt saksespark af den to meter og en centimeter høje angriber Peter Crouch med de storketynde ben. Vandret liggende i en lille meters højde kanonerede han Jermaine Pennants indlæg i kassen til stillingen 1-0 på Anfield Road i Liverpool.

Indtil da havde det disciplinerede, hårdarbejde Boltonmandskab holdt stand i en god time uden dog overhovedet at bidrage til underholdningen.

Scoringen fik gæsternes organisation til at smuldre, og på endnu et klassemål lukkede Steven Gerrard kampen blot et minut senere med en helflugter fra kanten af straffesparksfeltet.

Hollandske Dirk Kuyt har haft en blandet førstesæson i Liverpool. Mod Bolton var har dog temmelig ustyrlig. Angriberen var med i opspillet til de to første scoringer, og med syv minutter igen scorede han sit syvende sæsonmål og gjorde det til slutresultatet 3-0.

Liverpool har nu ikke tabt på hjemmebanen Anfield Road i 27 kampe, og det er klubbens bedste hjemmestime i 25 år. Og sejren over Bolton betyder desuden, at Liverpool snupper Premier Leagues tredjeplads fra netop Bolton.