Liverpool-manager åbner for Agger-salg
Hvis der kommer et stort nok bud på Daniel Agger, kan Liverpool være tvunget til at sælge danskeren.

Landsholdsanfører Daniel Agger er ikke nødvendigvis Liverpool-spiller i den kommende sæson.

Det må være konklusionen, efter at Liverpool nye manager, Brendan Rodgers, onsdag har sagt, at Liverpool kan blive tvunget til at sælge den danske forsvarer, hvis et stort nok bud tikker ind.

- Alle spillere har en pris. Men ingen manager ønsker at miste sine bedste spillere, siger Brendan Rodgers ifølge BBC.

Han kalder Daniel Agger, der har to år tilbage af sin kontrakt i Liverpool, for en af de bedste midterforsvarere overhovedet i europæisk fodbold.

- Fra et fodboldmæssigt perspektiv ønsker jeg så at miste Daniel Agger? Ikke rigtigt. Han kan være en virkelig afgørende spiller for mig, for han forstår, hvordan jeg arbejder.

- Men jeg er realistisk. Og virkeligheden er, at hvis en klub kommer med et stort bud, så kan klubben blive nødt til at overveje det. Man skal aldrig sige aldrig, lyder det fra Liverpool-manageren.

Flere engelske medier beretter om, at særligt styrtende rige Manchester City skulle være interesseret i at få Daniel Agger med i truppen.

Ifølge BBC har mesterklubben budt 18 millioner pund (169 millioner kroner) på danskeren. Et tilbud, som Liverpool efter sigende har afvist.

Brendan Rodgers siger da også, at der skal en ordentlig pose penge i Liverpool-kassen, før klubben slipper Daniel Agger. Specielt fordi midterforsvarere for tiden er i høj kurs.

- Se på Thiago Silva. Han forlod AC Milan for at tage til Paris Saint-Germain for 40 millioner pund (375 millioner kroner). Så det er nødt til at være en høj pris, understreger Brendan Rodgers.

/ritzau/