Liverpool holder Agger i uvisheden
Daniel Agger aner i øjeblikket ikke, om Liverpool vil beholde ham eller sælge ham efter mange transferrygter.

Fodboldlandsholdets anfører, Daniel Agger, er blevet sendt til både Manchester City og FC Barcelona i løbet af sommerens transfervindue.

Forsvarsspilleren kender alt til historierne, men aner intet om, hvordan Liverpool forholder sig til et eventuelt salg. Han hører nemlig intet fra klubben.

- Jeg er ikke blevet spurgt af klubben, hvordan jeg forholder mig til det hele. Det er ikke op til mig at vurdere, om det er underligt eller ej. Det er sådan, klubben har besluttet, at det skal være. Det kan jeg ikke gøre noget ved.

- Denne periode er der hvert år, men jeg tager det stille og roligt med et smil. Der har ikke været noget fra klubben indtil videre, så er der ingen grund for mig til at være bekymret.

- Jeg ved, at der har været noget fra Manchester City, men jeg ved ikke, hvad Liverpool siger til det, fortæller Agger, der har to år tilbage af kontrakten med Liverpool.

- Jeg har det fint med min situation. Klubben må finde ud af, hvad de vil. Jeg har intet hørt fra dem. Jeg vil helst blive, men det er ikke mig, der har den beslutning i øjeblikket, lyder det fra Agger.

For nylig er der dukkert billeder op af Aggers nye tatovering på hånden med påskriften "YNWA" - et akronym for Liverpools motto og sangen "You'll never walk alone".

Den er ifølge Agger lavet for et stykke tid siden og har intet at gøre med, at han for eksempel ikke vil skifte til Manchester Citys engelske mestre.

Agger har tidligere sagt, at han ikke vil spille for andre engelske klubber end Liverpool, men han erkender, at han kan blive tvunget væk.

- Ja, Liverpool kan bare lave en handel, selvom jeg har to år tilbage. Men nej, jeg har ikke ændret mening i forhold til emnet. Nogle gange kan du dog komme i en situation, hvor det ikke er din beslutning.

- Jeg vil heller ikke være et sted, hvor jeg er uønsket, men jeg vil helst have, at de gerne vil have mig til at blive. Det er førsteprioriteten.

Om Barcelona-rygtet siger Agger i øvrigt:

- Det må du spørge Liverpool om. Det er ikke mig, men klubben, der forhandler den slags. Jeg accepterer Liverpools måde at gøre tingene på.

/ritzau/