Litvinenkos italienske kontakt anholdt
Den italienske kontakt, der mødtes med Aleksander Litvinenko, den dag han blev dødeligt udsat for Polonium-210, er blevet anholdt i Italien.

Den myrdede spion Alexander Litvinenkos italienske kontakt er blevet anholdt i Italien. Det rapporterer flere italienske nyhedsbureauer ifølge BBC. Mario Scaramella blev anholdt, da han søndag vendte hjem fra London og landede i Napoli. Mario Scaramella er under mistanke for at have afsløret statshemmeligheder fra Italien.

Det var Scaramella, som mødtes med Aleksander Litvinenko 1. november, den dag han blev udsat for en dødbringende dosis Polonium-210 på en sushibar i London.

Mario Scaramella er testet positiv for Polonium-210 og havde ifølge læger et niveau af stoffet i kroppen fem gange højere end en dødelig dosis, selvom han er i live.

Aleksander Litvinenko døde 23. november og efterforskninger er i gang i både England og Rusland, mens beskyldninger flyver på tværs af landegrænser over hele Europa. Den russiske eks-spion pegede selv på Ruslands præsident Vladimir Putin i en erklæring, kort før han døde.