Linse Kessler i spansk "drama": Risikerede at måtte lukke for ny gesjæft
I aften dukker Linse Kessler op på TV3 i det første af to afsnit af "Familien fra Bryggen", hvor man hovedsageligt følger Linse Kesslers spanske eventyr. Foto: Jens Nørgaard Larsen og Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix (arkiv)
Linse Kessler har åbnet et bed and breakfast på Costa del Sol. Men der gik kludder i den op til åbningsdagen.

Ifølge BT var der kludder i Linse Kesslers ansøgning om tilladelse til, at drive bed and breakfast i den spanske by Mijas.

Linse Kessler fortæller til avisen, at hun og samarbejdspartneren Peter Schjødt havde ansøgt de lokale myndigheder om tilladelse til at drive overnatningsstedet. Men at deres udlejer ikke havde gjort sin del af arbejdet.

Således var realiseringen af Linse Kesslers store drøm tæt ved at kikse bare en uge før den planlagte åbning.

- Min store skræk var, at vi åbnede, og politiet kom og lukkede os ned og sagde til gæsterne, at de måtte gå. Det kunne jeg ikke overskue. Der havde vi lige to døgn, hvor vi ikke vidste, om vi var købt eller solgt, siger hovedpersonen i reality-serien "Familien fra Bryggen" til avisen.

Men i gang kom den nybagte bed and breakfast-vært - omend med lidt startvanskeligheder. Blandt andet har strømmen svigtet, mens der blev lavet morgenmad til 14 gæster.

Men Linse Kessler er glad for sit nye liv på Costa del Sol på sydspidsen af Spanien:

- Jeg havde aldrig troet, jeg skulle hygge mig så meget med det. Jeg havde tænkt, det bliver da hyggeligt nok, men det var nok mere tanken om at bo i Spanien, siger hun til BT.

Faktisk har hun kun et år til at tage en endelige beslutning om hun vil leve et liv som værtinde i et bed and breakfast. Huset er nemlig kun lejet for et år.