Line Kruse fra Bedrag: Jeg gider ikke faste pladser rundt om spisebordet
Linse Kruse er her fotograferet i en scene fra 'Bedrag.' Foto: Jonas Alrik/DR
Hun har gjort sig meget umage med at researche på sin rolle som sklerose-ramte Kristina i DR’s ”Bedrag”. Men den type struktur er ikke kendetegnet for Line Kruses egen dagligdag. 

Af Karen Munk Ebbesen. Redigeret af Anne Bruhn Jørgensen, SØNDAG, Aller Media 

Line Kruse kan slet ikke have, at tingene er ens hver dag. Hun har brug for forandring. Hun gør oprør mod faste pladser rundt om spisebordet, og familien har heller ikke faste pladser i bilen. Men selv om det at have fire børn ikke harmonerer med oprør mod struktur, så passer det ganske udmærket med jobbet som skuespiller. Her er der nemlig aldrig to dage, der er ens.

Tv-vært Sisse Fisker kender alt til udlængsel. Hun er rejst til Indien med hele sin familie: Læs hendes historie her

- Jeg kan simpelthen ikke have de der faste pladser i mit system, så det er familien ligesom underlagt, og heldigvis har jeg en mand, der er lidt på samme måde. Han kan heller ikke rigtigt klare de der endeløse hverdage, så vi spiser heller ikke på samme tidspunkt hver aften, siger hun til SØNDAG.

Flyttede til Los Angeles til andre rammer

Behovet for ikke at gro fast i de samme mønstre kommer også tydeligt til udtryk ved, at Line Kruse og hendes mand for kort tid siden besluttede sig for at hive teltpælene op i Danmark og flytte til Los Angeles for en periode.

- Det var 100 procent mit projekt og mit ønske om at flytte til et land med en anden kultur og give min familie den oplevelse. Det har så oven i købet givet min mand en masse udfordringer, som han er rigtig glad for, så vi vinder alle sammen på det.

Ritt Bjerregaard om at leve i et åbent ægteskab: Man kan indrette livet på mange måder

Ingen faste arbejdstider

Og netop gentagelser og rutiner er ikke noget, der følger med jobbet som skuespiller. Line Kruse møder nogle dage kl. fem om morgenen og nogle dage kl. 17. Andre dage har hun måske helt fri.

- Jeg er virkelig taknemmelig for, at jeg ikke har faste arbejdstider, og at jeg ikke ved, hvad jeg skal om to måneder. Det betyder også, at min mand og jeg tit kan spise frokost sammen, så vi ses givetvis mere uden børn end alle mulige andre par. Det bliver man også nødt til, for man kan ikke have overskuddet til børnene, hvis man aldrig ser hinanden alene.”

Anne-Grethe Bjarup Riis om sønnens kræftsygdom: Det er vigtigt at hylde livet, når det sparker dig bagi

Lidt struktur er der dog plads til i Line Kruses liv. For selvom hun bor og lever med sin familie i L.A, så har hun fortsat en rolle som Kristina i ”Bedrag”, som skal passes. Derfor er hun hjemme i Danmark hver ottende uge for at indspille sine scener.

Se også: