Line Baun: Prins Henriks død har sat tanker i gang
Line Baun Danielsen håber, hun når det hele. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix (arkiv)
"Hun nåede det, hun drømte om og mere til!". Det skal der stå på Line Baun Danielsen gravsten.

Når Line Baun Danielsen ikke er her længere, håber hun, at den eneste drøm, livet snød hende for, var at blive millionær.

Det skriver hun på sin blog, hvor prins Henriks død har sat gang i hendes tanker om, hvad hun gerne vil opnå med livet - eller nærmere, hvad hun ikke vil snydes for.

For som hun skriver, så skal der på hendes gravsten stå: "Hun nåede det, hun drømte om og mere til!".

Men det er ikke kun status, Line Baun Danielsen drømmer om at nå. Det er i høj grad også et ønske om at nå det, hun gerne vil, sammen med sine forældre.

Hun mistede sin far, da hun var 36 år gammel. Og hun spekulerer nu på, om hun når at få det hele med, inden hendes snart 80 år gamle mor ikke er her mere:

"For tænk nu hvis ... Har jeg så nået det med min mor, jeg skulle og ønskede? Eller sidder jeg sørgmodigt tilbage og ærgrer mig over, alt det vi ikke nåede, fordi tiden bare gik? Har vi ryddet op i alt det, der gemmer sig i livets skuffer - godt som skidt? Og er livets tavle vasket ren?", skriver Line Baun Danielsen og tænker på, om hun ved nok om sin mor til, at hun kan fortælle sine børnebørn om "oldemor", hendes liv og hvorfor vi er, som vi er:

"Vi kender kun os selv, når vi kender og forstår vores ophav. Det er her, vores fysiske og sjælelige DNA er skabt", skriver hun og lover sig selv, at det aldrig bliver for sent.