Lindegaard vil være førstemålmand i United
Desværre for danskeren sendte en skade ham ud af banen i januar, og stortalentet David De Gea været førstevalg som målmand i den engelske storklub siden. Foto: Scanpix Denmark, AFP, Jens Nørgaard Larsen
Den danske målmand Anders Lindegaard har ikke opgivet kampen om at være favorit som målmand i Manchester United og vil tilbage efter skade.

Der er ingen tvivl i målmand Anders Lindegaards sind, når han bliver spurgt, om han før sin skade i januar måned var manager Alex Fergusons førstevalg i storklubben Manchester United.

- Ja, helt klart. Jeg tror, jeg spillede seks eller syv kampe i træk, og det taler vist for sig selv, siger Anders Lindegaard til avisen Daily Mail.

Da den danske målmand skiftede til Manchester United, var han hurtigt en del af en kamp om pladsen som førstemålmand med stortalentet David De Gea.

Typisk fik spanieren de store kampe, mens den danske landsholdsmålmand måtte tage til takke med de sekundære opgør.

Men spanieren stod ofte usikkert og fik hård kritik i medierne, og så fik Anders Lindegaard pludselig chancen fra start i nogle af de større kampe.

Desværre for danskeren satte en skade i januar ham ud af spillet, og så har De Gea været førstevalg lige siden.

Hvad der ville være sket, hvis Lindegaard ikke var blevet skadet, tør danskeren dog ikke spekulere i.

- Det er svært at svare på, men jeg var inde i en god stime og gjorde det fornuftigt. Jeg er sikker på, England ikke har set mit bedste, og der kommer mere, siger Lindegaard.

Derfor har han heller ikke opgivet kampen om at være fast mand i startopstillingen, selv om De Gea stod et fremragende forår sidste sæson.

- Jeg tror på, jeg kan blive nummer et, fordi hvis jeg ikke tror på det, så kan ingen andre tro på det. Jeg vil aldrig være i United bare for at sidde på mine penge, siger Lindegaard og tilføjer:

- Jeg vil gøre mig fortjent til de penge, jeg tjener, og jeg vil gøre mig fortjent ved at spille.