Lina Rafn: Tvillinger er for handicappede til X-Factor
De kan ikke synge og folk griner af dem, skriver X-Faktor dommeren på sin blog.

De er blevet kult efter deres optræden foran dommerpanelet i DRs X Factor. Men uanset dommer Thomas Blachmanns begejstring, så burde tvillingerne René og Michael Hansen ikke været gået videre.

Det mener Lina Rafn, der da også gav tvillingerne sit nej ved deres audition.

- I momentet var jeg ikke i tvivl om, at her var noget aldeles unikt. det var løjerligt og samtidig besnærende og helt, helt sit eget. Ligesom drengene var HELT deres egne. Jeg var dog heller ikke i tvivl om, at de er, hvad man på politisk korrekt dansk kalder mentalt udfordrede . Altså psykisk handicappede i større eller mindre grad (hvilket er blevet bekræftet, og her taler jeg IKKE kun om DAMP), og det gjorde det for mig helt klart, at denne form for konkurrences måde at udstille mennesker på, den ikke var hensigtsmæssig for dem, skriver Lina Rafn i sin blog på eb.dk.

Lina Rafn mener dog, at selvom tvillingerne ikke kommer videre i konkurrencen, så skal de nok få deres hit.

- Skal jeg stå fast på, at jeg ikke er vild med at gøre konkurrencen til en joke eller en kuriøsitet? Eller skal drengene trods deres mangel på evne til at begribe, hvordan verden opfatter dem, have chancen. Egentlig er jeg ikke i tvivl om, at hvis/når de ryger ud, så er det kun et spørgsmål om ganske kort tid, så er der nogen, der lugter blod (altså penge) og så kommer drengene til at udgive en single, som bliver et kitsch-hit og alle er glade, mener Lina, der selv håber på at kunne finde en vinder af X Factor, som folk ikke griner af men nyder at lytte til.

via Listen To News