Lille prins dukkede op til rugby-turnering
Lille prins Jacques ses her på armen af sin far, prins Albert. Arkivfoto. Foto: Lionel Cironneau/AP
Monacos lille prins, prins Jacques, dukkede i weekenden uanmeldt op til en rugbyturnering med sin mor, prinsesse Charlene.

Uden varsel dukkede lille prins Jacques af Monaco og hans mor, prinsesse Charlene af Monaco, i weekenden op til en rugbyturnering i det lille kongerige.

Det skriver People Magazine.

Den blot 14-måneder gamle prins var en del af publikum til rugbyturneringen St. Devote, som prinsesse Charlenes fond er med til at organisere.

Rugby-turneringen bliver hvert år afholdt for børn under 12 år, og turneringen bringer børn fra 12 forskellige nationer sammen om spillet.

Turneringen har desuden et særligt program til børn mellem tre og fem år, som skal få dem interesserede i spillet, og det lykkedes også at få prins Jacques interesseret, skriver People Magazine, som beretter, hvordan den lille prins efter lidt tid omfavnede den ovale bold.

Prins Jacques er arving til tronen i Monaco og tvilling til prinsesse Gabriella. Han har samtidig to ældre halvsøskende, som hans far, prins Albert, har fra et tidligere forhold.

Prins Jacques lyder det fulde navn "Jacques Honoré Rainier Grimaldi", mens hans tvillingsøsters fulde navn er "Gabriella Thérèse Marie Grimaldi".

/ritzau/FOKUS
via Listen To News