Lige nu: Bedste Black Friday-tilbud
Mange kører Black Friday helt ind i december. (Foto: Scanpix)
Vi har fundet nogle af de største danske webbutikker, hvor der er mange penge at spare ved at købe julegaverne på denne famøse indkøbsdag.

Denne artikel indeholder links til hjemmesider, hvor Avisen.dk får en kommission, hvis du køber noget. Disse links er markeret med en stjerne (*). Det gør det ikke dyrere for dig, og ingen andre end redaktionen på Avisen.dk har haft indflydelse på artiklens indhold og udformning. 

"Julen varer længe, koster mange penge".  Sådan lyder de sidste to linjer i julesangen "Højt fra træets grønne top". Heldigvis har vi taget hul på årets største shoppingdag, Black Friday, og der kan være masser af penge at spare ved at købe julegaver på tilbud.

Vi har fundet en række danske webbutikker med  gode Black Friday-tilbud. De er alle e-mærkede, hvilket er din garanti for en tryg og sikker handel.

Til hjemmet

Coop Shopping* Alt til hjemmet. Gratis levering til butik.

 

Sengetid.dk* Sov som en drøm i danskproducerede senge. Spar op til 61%. Gratis fragt og rentefri finansiering.

 

Kitchenone.dk* Køkkenmaskiner og tilbehør. Hurtig levering. Gratis fragt på ordrer over 500 kr - ellers 29 kr.

 

10-4.dk* Online byggemarked med stort udvalg af værktøj, køkkenmaskiner, tilbehør til hjemmet og meget andet.

 

Elektronik

Proshop.dk*  Kæmpe webbutik med elektronik. Mange varer kan leveres i morgen for 29 kr.

 

Wupti.com* Elektronik, hvidevarer og boligtilbehør. Gratis fragt og kort leveringstid.

 

Mytrendyphone.dk*: Tilbehør til mobiltelefoner og tablets. Gratis afhentning i butik.

 

Gaver til ham og hende, der har alt

 

Coolstuff.dk* Her finder du et hav af skøre og smarte ting. Der er noget for alle aldre, der får den heldige modtager til at juble. Spar op til 90%. Fragt fra 39 kr.

 

Made4men.dk* Ved at svare på fire hurtige spørgsmål om gavens modtager, kan du finde den perfekte gave til ham. Fragten koster 39 kr, og er gratis ved køb over 500 kr.

 

Manilo.dk* En webbutik med den type varer, du kender fra spothylden i det lokale supermarked. Et oplagt sted at finde overraskelsesgaven, mandelgaven og adventsgaverne. Levering på 1-2 dage, fragt fra 34 kr. og gratis hvis du køber for mere end 395 kr. Andre købere har bedømt webbutikken som “fremragende” på Trustpilot.

 

via Listen To News