Lig i Odense stadig ikke identificeret
Liget af en cirka 40-årig mand, der onsdag blev fundet i Odense Kanal, er stadig uidentificeret. Men i lommen havde han ting, der kunne tyde på, at manden er fra Odense

Politiet arbejder stadig på at fastslå identiteten på den mand, der onsdag eftermiddag blev fundet død i Odense Kanal tæt på roklubben. Ved et ligsyn i går formiddag kunne politiet dog fastslå, at manden ikke har været udsat for en forbrydelse.
»Det er ingen tegn på, at han er blevet slået eller har været udsat for et røveri. Han har for eksempel stadig sine ting i lommerne. Blandt andet en lighter, en pung og nogle papirer,« fortæller vicekriminalkommissær Poul Erik Overvad fra Fyns Politi i Odense.

Manden har dog ligget så længe i vandet, at de papirer, der kunne have afsløret hans identitet, er ulæselige.
»Til gengæld har vi fundet et plastiketui, som man kan have sit dankort i. Etuiet er fra Nordea Bank i Skibhuskvarteret, så noget kunne godt tyde på, at manden er fra Odense. Men vi tør ikke lægge noget fast, før vi har haft ham til obduktion i morgen, fredag,« siger Poul Erik Overvad.

Politiet har fået en del henvendelser fra Odenseborgere, der mener at kende manden.
»Men det er ikke alle, vi kan bruge. Der var blandt andet en, som savnede en person med tatoveringer. Men manden, vi har fundet i Odense Kanal, har ingen tatoveringer,« fortæller Poul Erik Overvad.

Til gengæld har politiet tænkt sig at gå videre med nogle af de andre henvendelser, der forhåbentlig kan hjælpe med til at opklare mandens identitet.

Politiet anslår manden til at være mellem 35 og 40 år. Han er 170-175 centimeter høj og almindelig af bygning. Han har kort, sort hår med høje tindinger og et kort skæg omkring munden. På kroppen bar han en gul t-shirt, en grå cardigan og en sort uldjakke. Han havde mørke cowboybukser og sorte støvler på.

Hvor længe manden har ligget i kanalen, vides ikke.
»Men siden teksten på papirerne i hans lommer er vasket helt væk, har han nok ligget der i flere dage,« anslår Poul Erik Overvad.

Odense Politi hører fortsat gerne fra folk, der kan have oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 66 14 14 48.