Liderlige mænd jager kendisser på Facebook

Kendte kvinder får MASSER af lumre tilbud på facebook, og når de afviser mændene, bliver de overfuset.
Kønne danske kendiskvinder får skræmmende mange sextilbud på facebook. Kira Eggers (billedet) kan ikke forstå, at mændene tror, de vil få noget ud af det.
Kønne danske kendiskvinder får skræmmende mange sextilbud på facebook. Kira Eggers (billedet) kan ikke forstå, at mændene tror, de vil få noget ud af det. Foto: Facebook

Der er mange fordele ved at være kendt, men ulemperne skorter det nu heller ikke på. I hvert fald ikke for kønne danske kendiskvinder, som overdænges med sextilbud på facebook, skriver ekstrabladet.

Typisk henvender de liderlige fans sig med kommentarer som "Vil du sutte min pik?" eller "Dig kunne jeg godt knalde."

"Når man så tjekker deres profil, ser man indimellem, at de har en gravid kæreste," siger Mascha Vang til ekstrabladet.

Hun siger, at hun har fået tusindvis af lumre henvendelser, men ikke kun fra mænd. Mange er fra lesbiske, og de kan ifølge blondinen være lige så grove i tonen. Når kvinderne afviser, eller bare lader være med at svare på lummerhederne, bliver de svinet til af de håbefulde bejlere.

"Så får jeg at vide at jeg er en snob," siger Ibi Støvring til avisen.

Tv-værten tør slet ikke være tilgængelig, når hun er på facebook.

"En dag jeg kom til at gå online ved en fejl, poppede det op med chat fra forskellige mænd. Det var helt sygt. Det gør jeg aldrig igen. Jeg blev helt bange og gik offline med det samme."

Stripperen Kira Eggers får også sin del af tilbudene, og selv om hun godt ved, at hendes nøgenbilleder sætter hende i mændenes søgelys, forstår hun dem alligevel ikke.

"Hvad sker der i deres hoveder? Hvad håber de på," siger hun til avisen.

Kilde: Ekstra Bladet

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.