Lettet Brøndby-målscorer: Det var årets kamp for Skive
Brøndbys Magnus Eriksson scorer til 1-0 onsdag aften i pokalkampen mod Skive på Spar Nord Arena i Skive. Foto: Claus Bonnerup/Polfoto
Brøndby levede op til favoritværdigheden i pokalkampen mod Skive, men det stod 1-0 indtil få minutter før tid.

Drømmen om pokalguld lever stadig hos Brøndby, der onsdag aften snuppede en 3-0-sejr ude over Skive i DBU Pokalens kvartfinale.

Brøndbys svenske midtbanespiller Magnus Eriksson, som scorede til 1-0 mod Skive, beskrev det som en hård fodboldkamp på en tung bane.

- Det var årets kamp for dem, og de kæmpede med alt, de havde. Jeg synes, vi var professionelle og gjorde det, vi skulle.

- Vi leverede og vandt kampen 3-0, hvilket var vigtigt, siger Magnus Eriksson til klubbens hjemmeside.

Brøndby var kun foran med 1-0 indtil få minutter før tid, hvor Johan Elmander og Thomas Kahlenberg lukkede kampen med et mål hver.

Så det hurtige mål i anden halvlegs begyndelse fra Magnus Eriksson var vigtigt for at få lidt ro på udeholdets nerver. Inden da havde Skive blandt andet ramt overliggeren.

- Det var rigtig rart og en god følelse at få scoret. Det var et indlæg ude fra venstre, som landede for fødderne af mig, og som jeg sparkede mellem benene på målmanden.

- Et fint mål og godt for holdet vi fik scoret hurtigt i anden halvleg, lyder det fra en tilfreds Eriksson.

Thomas Franks mandskab er dermed klar til to semifinalekampe i april, og det var cheftræneren godt tilfreds med.

- Vi er videre til næste runde, og det var det altoverskyggende mål. Vi ved, at de her pokalkampe har deres eget liv, og vi leverede et professionelt stykke arbejde hele vejen igennem.

- Der er en stor tilfredsstillelse i at kunne sige: "Vi er videre, tjek". Nu gælder det en vigtig kamp på søndag mod Sønderjyske", siger Thomas Frank.

Lodtrækningen til semifinalerne i DBU Pokalen finder sted på tirsdag klokken 20.30.

/ritzau/