Leonardo redder mand fra druknedøden
Han er manges helt på det hvide lærred, nu er Leonardo DiCaprio det også i virkeligheden. (Foto: Scanpix)
På en sejltur i Caribien blev "Titanic"-stjernen den helt store redningsmand.

Som en anden Hollywood-film udspillede der sig et drama af de helt store, da skuespilleren Leonardo DiCaprio reddede en mands liv i oprørt vande ud for Saba Island i det caribiske hav. Manden, Victor, havde i 11 timer trådt vande og var både dehydreret og tæt på at omkomme, da den 45-årige stjerne, hans unge kæreste Camilla Morone, 22, og nogle venner om bord på deres luksusbåd fiskede ham op.

Som at vinde i lotto

Manden på 23 år, der var Club Med-ansat, var efter en fugtig nat faldet over bord fra en yacht nær St. Martin og blev meldt savnet af kaptajnen efter et stykke tid, men det var åbenbart kun Leonardo og hans venner, som ledte efter staklen.

De trodsede advarslerne om et forestående uvejr og vendte deres båd rundt for at lede efter manden i havet, og ved et utroligt lykketræf fandt de altså Victor, som kom op i båden, fik vand, mad og tørt tøj på og overgivet til kystvagten senere.

Da manden var kommet sig over glæden – og chokket over at være blevet reddet af en af verdens største stjerner – græd han og sagde til Leonardo og de andre: – Jeg burde have været død.

Hvilket er meget rigtigt, da flere efterfølgende har sagt, at chancerne for at vinde i lotto var større, end at blive fundet på åbent hav i live blandt hajer, uden redningsvest og kun en enkel båd på udkig efter ham.

Hændelsen fandt ifølge The Sun sted lige før nytåret den 30. december.

I 1997 skød kæmpefilmen "Titanic" begge hovedrolleindehavere, Leonardo DiCaprio og Kate Winslet, dem op i den store stjernehimmel, hvor de begge har befundet sig lige siden. Foto: Scanpix

Quentin Tarantino og holdet inklusive Leonardo DiCaprio og Brad Pitt vandt forleden flere Golden Globes for filmen "Once Upon a Time...in Hollywood" , der handler om tiden i slut 1960'erne i Hollywood og kulten omkring Charles Manson. Foto: Scanpix

 

 

 

 

via Listen To News