Lene Espersens røde søster ude af dansen

Anne-Sofie Espersen og hendes dansepartner Mads Vad tabte omdansen mod Nicolaj Kopernikus og Viktoria Franova i Vild med dans.
Anne-Sofie Espersen og Mads Vad gav den gas klædt helt i rødt, men fik aldrig dommerne helt op i det røde felt.
Anne-Sofie Espersen og Mads Vad gav den gas klædt helt i rødt, men fik aldrig dommerne helt op i det røde felt. Foto: Jan Unger / POLFOTO

Anne-Sofie Espersen og hendes dansepartner Mads Vad så rødt og er ude af Vild med dans.

Politikersøsteren var sammen med sin dansepartner klædt helt i rødt, men de fik aldrig dommerne op i det røde felt.

De var ellers passende klædt til musikken, der blev leveret af legendariske Birthe Kjær, der sang 'Vi maler byen rød', men det var ikke nok for seerne. De gav parret færrest SMS-stemmer i rock 'n roll dans over for skuespiller Nicolaj Kopernikus og hans partner Viktoria Franova i omdansen.

Anne-Sofie Espersen, der ernærer sig som skuespiller, var dybt skuffet over at være fordi i danseprogrammet efter ni udsendelser.

"Det er den største oplevelse i mit liv," sagde skuespilleren, da hun kommenterede det skuffende resultat af aftenens program.

Nicolaj Kopernikus var en tydeligt lettet mand, da Claus Elming afslørede SMS-stemmernes resultat. Han kvitterede for den videre deltagelse ved at give dansepartner Viktoria Franova et stort kram.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.