Leif Mikkelsen frygter AGK-lukning
Efter Søren Coldings exit som direktør er fremtiden usikker for AG København, mener eks-landstræner.

Den tidligere landstræner for håndboldherrerne Leif Mikkelsen er bange for, at AG København snart kan være fortid, efter at endnu en markant skikkelse mandag forlod mesterholdet i form af direktør Søren Colding.

- Jeg har mine store tvivl om, hvorvidt klubben kan fortsætte. Det har åbenbart kostet kassen at køre som hidtil. Det lyder trist med Coldings afgang, men det indikerer, at det står skidt til i klubben med økonomien.

- Det er en nærmest dødstruende kamp, klubben er ude i. Det virker sådan, siger Leif Mikkelsen.

For nylig forlod AGK's bestyrelsesformand og storinvestor Jesper "Kasi" Nielsen klubben, som sidste sæson nåede frem til Final4-stævnet i Champions League i første forsøg og på vejen dertil blandt andre sendte mægtige FC Barcelona ud.

Søren Coldings exit kommer dagen før, at AGK skal udbetale løn til spillere og andre ansatte.

Hvis det ender med, at AGK lukker, ville det være trist, mener Leif Mikkelsen.

- Fænomenet AGK var lige på kanten af at være for fantastisk, selvom der var flere positive elementer end negative. Det har været inspirerende med den grænsebrydende indgang til håndboldsporten.

- Det vil være trist, hvis en sådan ting forsvinder, men samtidig fortæller der her os også, at hvis det ikke baseres på et realistisk økonomisk grundlag, så er det kun med en kort levetid, siger han.

AGK har på sin hjemmeside meddelt, at klubben i øjeblikket ikke har yderligere kommentarer til sagen.

/ritzau/