Leicester-boss udnævner Tottenham til ligafavorit
Leicesters manager Claudio Ranieri gør Tottenham til favorit til mesterskabet i Premier League. Hans eget tophold mener han ikke er blandt de tre topfavoritter for tiden. Foto: Matt Dunham/AP
Leicester er fortsat tophold i Premier League, men manager Claudio Ranieri mener, at Tottenham er titelfavorit

De mindre klubber spiller i denne sæson med musklerne i Premier League, og Leicesters manager Claudio Ranieri forsøger nu helt efter bogen at tage presset af sine spillere.

Topholdet med den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel har to points forspring til Christian Eriksens Tottenham i ligatabellen, men Ranieri mener slet ikke, at Leicester hører til blandt favoritterne.

- Efter min mening er Tottenham favorit. Dernæst Arsenal og Manchester City, siger Claudio Ranieri.

- Tottenham er stærke i alle faser. Både når de forsvarer og når de angriber, ved de, hvad de vil. Alle taler om Leicester, men ingen taler om Tottenham, fortsætter han og gør et naturligt forsøg på at tage presset fra sine spillere.

- Vi er overraskelsen, og det er fantastisk. Det giver god energi, men hvis vi skal være realistiske, så er de rigtige kombattanter Manchester City, Arsenal og Tottenham.

- Vi har klaret vores job. Vi ønskede at være i sikkerhed fra nedrykning, og nu har vi en ny situation. Man kan opnå noget nyt, hvis man tænker på det fra kamp til kamp, siger Claudio Ranieri.

Med 11 spillerunder tilbage har Leicester to points forspring til Tottenham og fem til Arsenal på tredjepladsen. Manchester City er nummer fire med en afstand på ni point.

/ritzau/