Legoland-ansatte hyldes på Facebook: Opfyldte handicappede Sissels store drøm
(Foto: Privatfoto)
I søndags valgte ansatte i Legoland at gøre en ekstra indsats for at få en syv-årig handicappet piges drøm til at gå i opfyldelse.

Da den handicappede pige Sissel på syv år var i Legoland i søndags med et par veninder og deres forældre, fik hun endelig lov til at føle sig som et helt normalt barn, da ansatte valgte at lade pigen tage Legoland-kørekortet.

- Jeg spørger hende, om hun gerne vil have et kørekort, og det vil hun jo rigtig gerne. Så hun får undervisning, ligesom de andre børn får, og hun får flag på sin kørestol og kører samme tur, som alle de andre børn, siger ansat i Legoland Bente Elsebet Sindahl.

Forældrene til de andre piger var dybt rørte af den søde gestus fra forlystelsesparkens personale.

- Normalt skal man køre i Legolands biler for at tage kørekortet. Men fordi Sissel har benproteser, kunne hun ikke det. I stedet fik hun lov til at tage kørekortet i sin elscooter, fortæller forælder til en af veninderne Marvi Møller.

Artiklen fortsætter under videoen.

Hyldet på Facebook

De ansatte havde et hul i tidsplanen og valgte at lukke banen af for at give Sissel fred og ro til at køre rundt selv. Imens legede de politimænd, der holdt øje med trafikken.

- Til sidst legede de, at de jagtede Sissel i deres politibil. Men Sissel var meget hurtigere end dem, så det var virkelig en sjov oplevelse for hende, siger Marvi Møller.

Da Sissel har haft benproteser næsten hele livet, har hun mange gange oplevet, at hun ikke kan gøre det samme som de andre børn. Men da de andre piger skulle tage deres legolands-kørekort, syntes personalet, det var vigtigt, at Sissel også fik lov.

- Jeg syntes, det var vigtigt. De andre går derfra med et kørekort, men hvad så med hende. Hun har jo lige så meget ret til en god oplevelse, siger Bente Elsebet Sindahl.

Efter turen i Legoland lagde en af forældrene en video af Sissel op på Facebook. Det har ført til, at Bente Elsebet Sindahl og hendes kolleger er blevet hyldet af brugerne som de gode samaritanere. Men for Bente Elsebet Sindahl var det selve oplevelsen med den lille pige, der har rørt hende mest. 

- Det, der rører mig mest, er, at hun blev så glad. Hun får en oplevelse, og det gør mig helt vildt glad, siger Bente Elsebet Sindahl.

via Listen To News