Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
Sammen med kokken Martin Guf vil vi kokkerere og smage på nogle af de gamle klassikere som karbonader, stegt flæsk og forloren hare. Samtidig inviteres gæsterne i Øksnehallen til at være med - og indgå i en dialog om mad dengang og i dag. Hvorfor elsker vi mormor mad? Var råvarerne bedre dengang end i dag? Hvad med det ernæringsmæssige? Var mormors måde at tænke mad på mere bærerdygtig end nutidens madvaner?
Over de næste tre måneder fortsætter vi med at hylder mormormad, fordi vi fejrer Coops 150-års jubilæum ved at smage os igennem mormors mad og afgøre, hvilken mormorret der er danskernes favorit.
Hvad er danskernes favorit-mormorret?
Ud fra Ditte Ingemanns roste bog "Moderne mormormad" har Samvirke udvalgt ti mormorretter fra 50'erne , 60'erne, 70'erne og 80'erne, der alle deltager i konkurrencen om at blive danskernes favorit-mormorret.
Se afstemningen og deltag i konkurrencen på www.coop150.dk
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.