Når man laver snaps, plejer det at tage evigheder. Først skal der samles urter, som så skal trække i ugevis i snapsen. Derefter skal det blandes op og serveres, men nu kommer Samvirke via restaurantchef på Told og Snaps, Simon Kristensen, men et lynhurtigt alternativ: Agurksnaps.
Vi haster med at bringe opskriften:
Tid: ca. 8 timer
Det skal du bruge:
* 10 cm agurk
* 1 flaske klar snaps eller vodka
Sådan gør du:
Fjern kernerne fra agurken. Skær den i mindre stykker og læg skriverne i et patentglas. Fyld op med snaps. Luk og lad snapsen trække i 8 timer. Filtrer den gennem et rent klæde eller kaffefilter. Hvis du har tid derefter, kan du med fordel lade snapsen “hvile” sig i et par timer inden servering.
God påske(snaps)!
Du vil modtage en email med et link du skal klikke på, for at verificere din mailadresse. Når du har gjort det, vil du begynde at modtage nyhedsbrevet.
Som nyhedsbrevsmodtager sender vi dig nyhedsbreve indeholdende breaking news, dagens vigtigste nyheder samt redaktionelle kampagner. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du samtidig, at nyhedsbrevet kan indeholde kommercielt indhold i form af tilbud, læserundersøgelser, konkurrencer og events fra Avisen.dk samt markedsføring af produkter og ydelser fra 3. part.
..og din tilmelding blev ikke registeret.
Klik eventuelt her, og prøv igen, eller kontakt os på avisen@avisen.dk. Så hjælper vi dig med at blive tilmeldt.