Laudrup: Tredje mål afgjorde alt
Michael Laudrup erkender, at hans hold var heldigt ved at gå til pausen med en 2-0-føring.

Med to sejre i to kampe og en målscore på 8-0 kunne Michael Laudrup ikke have drømt om en bedre start på karrieren som manager for den engelske Premier League-klub Swansea City.

Efter lørdagens 3-0-sejr over West Ham mener danskeren dog, at kampen i lang tid var mere åben, end slutcifrene måske kunne antyde.

- Vi kan være meget glade, men vi skal også analysere resultatet.

- Vi scorede to mål på tre eller fire chancer, men vi gav bolden for meget væk i første halvleg, og det resulterede i for mange frispark rundt om vores straffesparkfelt.

- Det gav West Ham lov til at volde os problemer, og vi var en smule heldige mod slutningen af halvlegen, siger Michael Laudrup til Swanseas hjemmeside.

West Ham var flere gange tæt på at reducere, men held og stærkt målmandsspil af Michel Vorm i Swansea-målet reddede walisernes 2-0-føring til pausen.

- I anden halvleg kontrollerede vi kampen fuldstændig, og da det tredje mål faldt, var alt afgjort, siger Michael Laudrup.

Hans hold skal i aktion igen allerede på tirsdag, hvor Barnsley kommer forbi til en kamp i Carling Cuppen, inden Sunderland venter næste weekend.

/ritzau/