Laudrup smigret af spansk tilbud
Der har været spekuleret meget i hvilken klub, der bliver Michale Laudrups kommende arbejdsgiver. Spekulationerne kan dog snart være ovre, da Laudrup ifølge sin agent er meget smigret af et nyt spansk tilbud.

Ifølge Michael Laudrups agent, Bayram Tutumlu, har der været bud efter den danske træner fra lande som Frankrig, Grækenland, Holland og Qutar, men ingen af dem, der har vakt Laudrups interesse.

Han vil kun arbejde i Spanien, og han vil starte på en frisk i en klub, hvor han kan gennemføre sine ideer og hente de rigtige spillere. Et sådan tilbud skulle ifølge Bayram Tutumlu nu ligge på Michael Laudrups bord.

»Præsidenten i klubben har personligt sendt os en fax som bekræftelse på sin interesse i at få Michael fra 1. juni. Han har en drøm om at se Michael stå for indfrielsen af klubbens ambitioner. De har allerede en træner nu, og for ikke at sprede uro vil jeg derfor ikke sætte navn på klubben. Men jeg kan bekræfte, at det drejer sig om en klub i den bedste spanske række, som er på vej frem. Og jeg kan fortælle, at Michael er meget interesseret i at høre mere fra dem, fordi det er en klub, der har midler til at tænke og satse stort, nøjagtigt som Michael vil have det,« siger Tutumlu ifølge TV2 Sporten.