Laudrup ikke til Betis
Det ser ikke ud til, at Michael Laudrup får et spansk trænerjob i julegave: Ifølge den spanske sportshjemmeside As har Real Betis valgt Luis Fernández.

Michael Laudrup har været nævnt som en mulig ny træner i spanske Real Betis, men ifølge den spanske sportsavis As’ hjemmeside, så er klubben bare timer fra at underskrive en kontrakt med en anden af kandidaterne: Luis Fernández, som tidligere har trænet de spanske klubber Atletic Bilbao og Espanyol.

Ifølge hjemmesiden er det kun enkelte detaljer, der nu afholder parterne fra at skrive under på en kontrakt for resten af sæsonen, og for endnu en, hvis det skulle lykkes for Luis Fernández at redde holdet fra den truende nedrykningsfare, som klubben befinder sig i.

Betis Sevilla ligger her i vinterpausen lige under nedrykningsstregen med fire point op til den frelsende plads som nummer fjerdesidst. Holdet har dog en kamp på hånden, men det er mod Barcelona, så det er langt fra sikkert, at dén kamp giver point.

Med Real Betis’ valg af Luis Fernández ser det ud til, at Michael Laudrup må fortsætte sit sabbat-år indtil videre. Den tidligere danske superstjerne har da også ved flere lejligheder sagt, at han først vil starte som træner til næste sæson.