Laudrup henter spansk stopper til Swansea
Michael Laudrup var en helt afgørende faktor i José Manuel Flores' beslutning om at skifte til Swansea.

Michael Laudrup og hans nye arbejdsgiver, Premier League-klubben Swansea, har sikret sig en treårig kontrakt med den 25-årige spanske forsvarsspiller José Manuel Flores, som kommer fra italienske Genoa.

Italienerne får omtrent 18 millioner kroner i bytte for spilleren samt eventuelle tillæg for spillede kampe, skriver den engelske klub på sin hjemmeside.

- Jeg er meget glad for at være her, siger den spanske spiller, der også er kendt under tilnavnet Chico.

- Jeg ved, at jeg kommer til en klub, der er vokset over de seneste år, og som har ambitioner om at vokse endnu mere.

Den spanske spiller har tidligere optrådt for Mallorca i Spanien - mens Laudrup trænede klubben - og ser nu også frem til at prøve kræfter med den bedste engelske række.

- Når man har spillet i La Liga og Serie A, to gode ligaer, er det en drøm at komme til at spille i Premier League - en af de bedste og måske den allerbedste liga overhovedet.

Han fortæller desuden, at han ser frem til igen at have Michael Laudrup som chef.

- Laudrup var den primære grund til, at jeg skrev under med klubben. Han kender mig både som person og som spiller, og jeg er beæret over, at han ringede, siger José Manuel Flores til Swanseas hjemmeside.

- Jeg tror, at Laudrup vil gøre det rigtig godt i Swansea, og jeg mener, det er en stor bedrift at have hentet ham til klubben.

Ifølge avisen South Wales Evening Post er Jonathan de Guzman fra Villarreal også ankommet til Swansea for at forhandle de sidste detaljer på plads med klubben.

/ritzau/