Laudrup henter endnu en spiller
Michael Laudrup har også hentet hollandske Jonathan de Guzman, som spillede under danskeren i Mallorca.

Tirsdag blev en begivenhedsrig dag for træner Michael Laudrup i Premier League-klubben Swansea. Danskeren offentliggjorde nemlig to ny spillere i den Swanseas trup - senest hollandske Jonathan de Guzman.

De Guzman kommer til England fra spanske Villarreal, men han spillede under Laudrup, da danskeren var træner i spanske Mallorca. Og den offensive midtbanespiller fra Holland tvivlede aldrig på den nye kontrakt.

- Så snart muligheden for at spille for Swansea og Michael Laudrup lå der, var det en færdig handel. Det behøvede jeg ikke at tænke over to gange, siger de Guzman til Swanseas hjemmeside.

Michael Laudrup hentede de Guzman til Mallorca på en fri transfer, og klubben solgte ham senere videre til Villarreal. Her skiftede de dog træner midt i de hele, og de Guzman slog aldrig til.

Tidligere tirsdag offentliggjorde Swansea, at klubben havde skrevet kontrakt med den 25-årige spanske forsvarsspiller José Manuel Flores, som kommer fra italienske Genoa. Den spillerkontrakt var Laudrups første i Swansea.

/ritzau/