Laudrup bekræfter Swansea City dobbelthandel
Puslespillet er gået op i Swansea City. Foto: AP/POLFOTO / POLFOTO
Michael Laudrup henter Pablo Hernandez til Swansea City, mens Scott Sinclair ryger til Manchester City.

Swansea City med Michael Laudrup som træner har fået et puslespil med to store spillere til at gå op. Torsdag lykkedes det at sælge Scott Sinclair og samtidig hente Pablo Hernandez.

- Det er officielt nu, at Scott tager af sted, og Pablo kommer ind. Der har været megen snak om de to, siger Michael Laudrup til et pressemøde ifølge Wales Online.

Pablo Hernandez kommer til Swansea fra Valencia, og Laudrup har tidligere haft spilleren på sit hold, da danskeren var træner i spanske Getafe. Scott Sinclair ryger videre til den engelske storklub Manchester City.

Laudrup ønskede Sinclair held og lykke, mens han glædede sig over at have fået den 27-årige spanier Hernandez til klubben.

Danskeren har endnu ikke set kontrakterne underskrevet, men "alt skulle være okay".

- Pablo gjorde det rigtigt godt for os i Getafe, og han tog tilbage til Valencia og gjorde det også godt der.

- Han har spillet Champions League og på landsholdet, og vi ser frem til at få ham hertil. Han har den rette attitude, og det er vigtigt, siger Laudrup.

Spanieren kommer dog ikke med i weekendens kamp mod Sunderland, da han lige skal falde til i klubben, siger Laudrup.

Under samme pressemøde fortalte danskeren, at Andrea Orlandi er sendt til Brighton, mens Fede Bessone fremover spiller i Swindon Town.

Laudrup har vundet de tre første kampe i klubben - to i Premier League og en i Liga Cuppen - med en samlet målscore på 11-1.