Lars Larsen i ny stor satsning
Tiden er moden til at Lars Larsen puster liv i det underskudsgivende selskab Interior Direct. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix (arkiv)
Lars Larsen indretter nu blandt andet Hilton-hoteller, men satser også på studenterboliger.

- Når nu jeg har de forskellige møbel- og sengetøjskæder, er det jo naturligt også at prøve at komme ind på det marked, og hotellerne bliver lidt imponerede, når vi lige ruller hele porteføljen ud.

Sådan siger milliardæren og grundlæggeren af Jysk, Lars Larsen, til Berlingske Business.

Han tager nu sit indretningsfirma Interior Direct op til overfladen, og satser på succes ved at inddrage sine møbelselskaber.

Med blandet andet Sengespecialisten, Bolia og Ilva går Lars Larsen nu efter indretning af hoteller, ferielejligheder og studenterboliger.

- Nu kan vi indrette hele værelset og designe nye smarte løsninger til hotellerne, og så kan vi jo alt fra det helt billige til det helt dyre, siger Lars Larsen til Berlingske Business.

Han oplyser, at der allerede er gang i den nye retning i Interior Direct. Således er der indgået aftaler med seks hotelkæder om indretning af i alt 20 hoteller - blandt andre har syv Hilton-hoteller fået møbler fra Larsens fabrik i Ukraine.

I alt er der leveret møbler til hoteller i 17 lande i Europa og et hostel i Florida, USA.

Interior Direct har ifølge Berlingske Business eksisteret i 14 år og har tidligere satset på indretning af blandt andet ferielejligheder.

Hen over årene har selskabet givet et samlet underskud på 28 millioner kroner. Seneste regnskab viser et underskud på tre millioner kroner, men det ventes at næste resultat lander omkring nul.