Lars Larsen klar til at købe fodboldklub
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix/arkiv
Lars Larsen er villig til at købe over halvdelen af aktierne i Silkeborg IF, hvis byen og tilhængerne også vil hjælpe til

Silkeborg IF har sat klubben til salg, og nu melder dynekongen Lars Larsen sig som en potentiel køber.

Det skriver Midtjyllands Avis.

- Man skal ikke tro, at »det rige svin« bare altid står klar med pengepungen, uanset hvad det drejer sig om. Sådan er det også i det her tilfælde. Men hvis fansene er klar til at bidrage, og resten af byen også bakker op med køb af eksempelvis 49 procent af aktierne, kan det da godt være, at jeg vil købe 51 procent, konstaterer Lars Larsen, der i forvejen har en aktiepost i klubben.

Lars Larsen vurderer ikke, at han nødvendigvis skal have den helt store pengepung frem for at købe Silkeborg IF.

- Jeg blev engang tilbudt at købe AGF for en krone, siger Lars Larsen med et smil og fortsætter:

- Det er driften af klubben, der koster penge. Og hvis jeg kaster mig ud i sådan et projekt, så er det nok mere med hjertet, end det er med min forretningssans, siger Lars Larsen til Midtjyllands Avis.

Interessen fra Jysk-købmanden, der bor i Sejs-Svejbæk i Silkeborg Kommune, kommer som en overraskelse for SIF-direktør Kent Madsen.

- Det er interessant, men også overraskende. Det er klart, at før vi gik ud i offentligheden med en muligt salg, spurgte vi vores største investorer, om nogen var interesserede. Og der var ikke kø, siger Kent Madsen, der nu vil tage fat i Lars Larsen og høre nærmere.

 

Midtjyllands Avis
via Listen To News