Lars Jacobsen: Ubeskriveligt ærgerligt
Skuffelsen er stor i FC København-lejren efter nederlaget til Lille, der sender holdet ud af Champions League.

0-2-nederlaget til Lille efter forlænget spilletid onsdag aften, der sendte FC København ud af Champions League, er naturligvis svært at sluge for FCK-spillerne.

Efter hård fight står de nu tomhændede tilbage og små nøjes med at spille Europa League i efteråret.

- Vi havde en kæmpechance, en friløber, som man skal man score på, hvis man vil videre på det her niveau. Men det gjorde vi ikke, siger backen Lars Jacobsen til 3+ om Cesar Santins mulighed efter blot fem minutter.

Friløberen forblev FCK's største chance i kampen.

- Vi følte, vi havde chancen langt hen ad vejen. Det er ubeskriveligt ærgerligt, for vi var så tæt på, siger landsholdsforsvareren.

Det var den tidligere AaB-spiller Tulio de Melo, der i den forlængede spilletid blev danskernes bøddel med sin flotte hovedstødsscoring til 2-0.

- Vi vidste godt, at vi ville få det svært med Tulio, der er 10 centimeter højere end os andre. Men det var en meget lige kamp, og jeg føler, vi havde et fysisk overtag til sidst, så det er ærgerligt, vi ikke nåede at få prikket én ind, siger Lars Jacobsen.

Han mener, at vicemestrene midt i skuffelsen kan tage noget med fra kampene mod Lille.

- Vi skal bruge det positivt, at vi trods alt har spillet lige op med et tophold fra Frankrig. Det var der ikke mange, der havde troet efter det forår, vi spillede.

- Men der er kommet nogle unge spillere ind på holdet, og vi har ikke spillet så meget sammen endnu, så måske kom det lidt for tidligt for os, mener Lars Jacobsen.

/ritzau/