Lars Eller lukker og slukker i Capitals-sejr i NHL

Lars Eller scorede for tredje gang i fire kampe, da Washington Capitals vandt over New York Islanders i NHL.
Lars Eller (til venstre) scorede kampens sidste mål, da Washington Capitals besejrede New York Islanders.
Lars Eller (til venstre) scorede kampens sidste mål, da Washington Capitals besejrede New York Islanders. Foto: Bruce Bennett/AFP

Den danske ishockeyspiller Lars Eller fik lov til at lukke festen, da Washington Capitals natten til lørdag sikrede sig en sejr på hjemmebane i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Med en scoring i tomt mål to minutter før tid cementerede han Capitals' sejr på 6-3 over gæsterne fra New York Islanders.

Det var Lars Ellers tredje scoring i de seneste fire kampe. I alt står danskeren noteret for 17 mål og 18 assister i sæsonen.

Capitals' sejr var holdets fjerde i træk og nummer 41 i sæsonen.

Holdet har overhalet de forsvarende mestre fra Pittsburgh Penguins i Metropolitan Division i Eastern Conference. Dermed topper Capitals divisionen og ligger lunt til at komme i slutspillet, der begynder i april.

Nattens kamp mod Islanders var den anden mod newyorkerne på blot to dage. Natten til fredag blev det til en 7-3-sejr på udebane, og hjemme i Capital One Arena i Washington var værterne altså igen stærkest.

Seks forskellige Capitals-spillere kom på tavlen i opgøret. For en gangs skyld var ligatopscorer Alex Ovechkin dog ikke blandt målmagerne.

Lars Ellers scoring faldt, da gæsterne i kampens afslutning erstattede deres målmand med en ekstra forward i forsøget på at komme tilbage i opgøret.

Den 28-årige dansker opfangede pucken i egen zone. Herfra sendte han et langt, kontrolleret skud hele vejen op i det tomme Islanders-mål.

Jannik Hansen kom også på tavlen, da hans klub, San Jose Sharks, på udebane vandt med 7-4 over Calgary Flames.

Hansen stod for assisten, da Evander Kane seks minutter inde i første periode gjorde det til 1-0.

Kane blev kampens helt store spiller, da han scorede fire mål.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.