Lars Bak jubler igen: Greipel er skarp
Lotto-Belisol har fået en perfekt start på Post Danmark Rundt, og succesen er sikret for Lars Bak og holdet.

For anden dag i træk kan Lars Bak køre til rytterhotellet og fejre en triumf med holdkammeraten Andre Greipel og Lotto-Belisol-holdet.

- Det kan ikke være bedre. Vi er super glade, og holdet arbejdede godt. Han er virkelig skarp i øjeblikket. Med Greipel er der næsten altid succes, siger Lars Bak.

Tyskeren vandt den 210 kilometer lange 2. etape af Post Danmark Rundt fra Løgstør til Aarhus i en massespurt, hvor han ligesom på 1. etape var suverænt bedst.

- Ja, det går da rigtig godt. Det var tæt på, at udbruddet holdt hjem, men der var mange andre, som pludselig kunne se, at det godt kunne blive farligt for klassementet, så det var fint, siger Bak.

Danskeren blev ramt af en defekt, da feltet kørte ind på rundstrækningen i Aarhus, men han nåede alligevel frem til frontgruppen, så han ikke mistede tid i klassementet.

- Jeg havde også defekt i går, men jeg kom rimelig hurtigt op igen, så det var fint nok. Det er altid halvhårdt herinde i Aarhus med stigningen.

- Jeg skulle have hjulpet Greipel, og det prøvede jeg egentlig også, men det endte sådan, at alle de andre hold lukkede hullet, for vi havde ført i 160 kilometer, siger Lars Bak.

Silkeborg-rytteren forsøgte selv at indlede et angreb tidligere på etapen, men det førte ikke til noget.

- Jeg prøvede at køre af sted derude, og så kørte de tre mand. Pludselig havde de så tre minutter, men vi har ikke nogen radio derude, siger Lars Bak.

/ritzau/