Landstræneren var skuffet over FCK
Landstræneren for det kvindelige håndboldlandshold, Brian Lyngholm, syntes, at kampen mellem FCK og Viborg blev lidt kedelig. Det skyldes især FCKs dårlige indsats, som landstræneren var skuffet over.

Landstræneren for det kvindelige håndboldlandshold, Brian Lyngholm, havde onsdag aften fundet vej til Frederiksberg Hallen, hvor FCK tog imod Viborg. Her var han vidne til en håndboldkamp, der var afgjort efter 10 minutter, og det skuffede landstræneren.

»Det bliver en lidt kedelig kamp, fordi FCK kommer så dårligt fra start, og det skuffer mig lidt. Jeg havde glædet mig meget til at se kampen efter det sidste opgør, hvor FCK jo spillede fremragende og slog Viborg, men Viborg stod fantastisk i forsvaret i dag, og de kan sagtens gå hele vejen og vinde DM« sagde han efter kampen til DNY.

Der var dog også roser til FCK-holdet på trods af den dårlige indsats mod Viborg.

»FCK har et meget spændende hold med mange unge spillere, der skal holdes øje med i forbindelse med udviklingslandsholdet, men som det er med unge hold, så kan de spille fantastisk den ene dag for så at falde helt fra hinanden dagen efter. I dag var det tydeligt, at FCK manglede noget rutine,« sagde landstræneren.